sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikonlopun kootutOnkohan päivät jotenkin salaa pidentyneet vai ollaanko me oltu vaan äärettömän tehokkaita, kun tuntuu, että viikonloppuna on ehditty tekemään vaikka mitä?

Lauantaina lähdettiin Sonjan kanssa messukeskukseen PetExpo mielessä, mutta kolmen tunnin pyörähdykseen sisältyi myös luomuruokaa, ouletexpoa ja vähän lapsimessujakin. Mitään sen ihmeellisempää messuilta ei tarttunut mukaan, mutta Laabania ajatellen piti Royal Caninin ständiltä käydä nappaamassa se pakolllinen alennuslipare ja TitiMadamen pisteeltä sain ostettua vihdoinkin pinkin bambi-rintakorun. Messujen jälkeen päädyttiin vielä Sonjan ja Markuksen kanssa aasialaiseen syömään.

Sunnuntain aloitin pienellä eteisen siivouksella kun talvitakit ja -kengät sai siirtyä syrjään keväisempien tieltä. Oon myös yrittänyt siivota meidän pakkasta ja tehdä kesän lähestyessä tilaa uusille marjoille syömällä viimekesäisiä. Nyt on vuorossa viinimarjat, jotka toimii hyvin maustamattoman jukurtin ja myslin kanssa.

Päivällä heitin 5 kilometrin lenkin Laajalahdella, mutta Laaban sen sijaan on ottanut melko rennosti koko viikonlopun. Illalla meillä oli vielä Rally-Tokon alkeiskurssi, mutta ennen sitä ehdittin Markuksen kanssa Helsinkiin käyttämään viime hetkillä Finnkinon vanhaksi meneviä lahjalippuja. Leffaksi valittiin norjalaisesta tutkimusmatkailjasta, Thor Heyerdahlista, kertova seikkailuelokuva Kon-Tiki. Leffapopparit oli tietty ostettava juu ja karkit myös. Josko nyt vähän rajaa taas herkkujen kanssa, tai viimeistään vapun jälkeen...

2 kommenttia :

  1. Oh no...Kismet Fazerina! Mitä kaikkea Suomeen on ehtinytkään ilmestyä poissaollessa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mutta mun tuomio oli kyllä, että eivät ole yhdessä niin hyviä kuin erikseen :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!