torstai 11. huhtikuuta 2013

Maximit saapuivat!

Enpä olis uskonut, että vielä joku päivä voisin olla niin innoissani urheiluravinteista, kun olin avatessani Buzzadorin lähettämää Maxim-pakettia. Laatikosta paljastui kasa uudistuneita tuotteita; oli urheilujuomaa jauheena ja kätevinä poretabletteina, energia-, palautus- ja after training -patukoita sekä palautusjuomia. Jipii!En ole koskaan harrastellut minkäänlaisia urheiluravinteita ja olen aina epäillyt, voiko nuo vedestä ja jauheesta sekoitetut juomat oikeasti olla edes juotavia. Nyt kun juoksulenkit ovat pidentyneet, on pakko alkaa kiinnittämään enemmän huomiota siihen, että keho on valmis treeniin ja saa myös sen jälkeen tarpeeksi proteiinia ja hiilihydraatteja. Toivottavasti Maximin tuotteet ravistelevat mun ennakkoluuloja, saan treenaamiseen uutta puhtia ja opin ottamaan tarvittavat urheiluravinteet osaksi lenkkejä.


Eilen illalla teinkin sitten 6 kilometrin juoksulenkin, jotta pääsin vähän testailemaan uusia lenkkareita ja lenkin jälkeen oli tietysti pakko napata myös kokeeksi yksi after training -proteiinipatukka. Hazelnut-chocolate crisp oli just niin hyvää kun ajattelinkin ja meni lähes suklaapatukasta vieden samalla makeannälän. Alku oli ainakin siis erittäin positiivinen, mutta viikonlopun pitkiksellä nämä pääsevät vasta kunnolla testiin.

Niille, jotka eksyvät tänne blogiin Laabanin kuulumisten takia ja pettyvät joka kerta, kun löytävät täältä vain näitä urheilukertomuksia, kerrottakoon hyvinä uutisina, että karvakaverin tarinoita on luvassa piakkoin. Stay tuned!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!