sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Palmusunnuntai


Brunssilla tällä kertaa Kiilassa, joka päihitti, tosin aika niukasti, Dylanin brunssin. Pojat tykkäs kun oli ribsejä ja pekonia, minulta kiitosta saa puuro, röstiperunat ja karjalanpiirakat.

Syömistä oli kyllä toisaalta ehkä vähän liikaakin; mulle olis melkein riittänyt pelkkä aamiainen, johon kuului leipää, croisantteja, puuroa, vohveleita, jukurttia, mysliä, muroja ja hilloja. Aamiaisen vaihtuessa brunssiin tilalle tuli tosiaan vähän tuhdimpaakin syömistä, mutta mun harmiksi juuri puuro ja vohvelirauta hävisivät pöydästä!

Jos siis pekoni, ribsit ja semmoset ei niin kiinnosta, vaan haikailet kunnon aamiaisen perään ja olet valmis olemaan mestoilla 9-11 aikaan, niin suosittelen valitsemaan aamiaisen. Vertailun vuoksi aamiaiselle hintaa 6,90e ja brunssilla 19,90e eli hintaero on melkoinen...


Iltapäivällä toivuttiin brunssista kotona siivoilemalla ja kun olo antoi myöten ja aurinkokin vielä paistoi, otin taas itseäni niskasta kiinni ja suuntasin tunnin lenkille Munkkiniemen maisemiin.

Alkuun jalat tuntui niin raskaille, että parin ekan kilometrin jälkeen harkitsin vielä kotiin kääntymistä, mutta kun mieli ei antanut periksi niin alkoi ne jalatkin toimimaan. Tein kuitenkin sen virheen, että varustauduin vähän turhan monella vaatekerroksella kun lykkäsin uuden takin alle vielä pitkähihaisen lisäksi fleecen ja kuumahan siinä tuli. Muuten juokseminen sujui ihan kivasti ja antoi taas vähän tsemppiä tulevaan viikkoon.

Tässä vielä tämän viikon lenkit:

ti - juoksua 35min (3,6km)
ke - juoksua 25min (3,6km)
la - juoksua 65min (n. 9,3km)
Yhteensä 16,5kmLoppuun vielä pieni tehtävä: Etsi seuraavasta kuvasta Reino-tossu, Juti ja meikäläisen kotikollarit!  Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!