lauantai 9. maaliskuuta 2013

Koirat tervetulleita


Olipa kiva huomata kakunhakureissulla, että sisään olivat tervetulleita myös koirat. Viime vuonna voimaantulleen lakimuutoksen, joka siis sallii koiran tuomisen elintarvikehuoneiston asiakaspuolelle, jälkeen tällaiset paikat on varmasti alkaneet hiljalleen yleistymään, mutta Kakkugalleria oli eka, joka mua tuli vastaan.

Koiraihmiset varmaan ilahtuisi, jos yhä useammat kahvilat ja ravintolat haluaisivat tulla tunnetuksi koiraystävällisinä paikkoina. Kun oma koira joutuu olemaan työpäivät yksin kotona, ottaisi sen vapaa-ajalla tietysti mielellään mukaan meininkeihin mahdollisimman usein ja kyllähän se on kiva, jos koiran kanssa liikkuessa on mahdollista pistäytyä vaikka kahvilla.

Asiasta narisioitakin varmasti riittää, mutta en ainakaan itse (no ehkä vähän puolueellinen kun olen) näe asiassa mitään ongelmaa, mikäli omistajalla on sen verran järkeä, että hän tietää osaako oma koira käyttäyä paikassa, jossa on vieraita ihmisiä ja muita häiriötekijöitä. Tietysti on ihan fiksua ottaa myös huomioon millaiseen paikkaan lemmikkinsä vie ja mihin aikaan.

Dogia.fi-osoitteeseen on muuten listattu koiraystävällisiä paikkoja ja sieltä löytyypi myös koiran ravintolaetiketti.

2 kommenttia :

 1. Ihan samoilla linjoilla! Meidän koirat pääsivät viime kesänä ensimmäistä kertaa ravintolaan, olimme Hangossa, satoi kaatamalla vettä ja ajattelimme hakevamme pitsat mukaan yhdestä makasiinin pitseriasta. Meillä oli siis koirat mukana, ja vähän kurja fiilis, kun pikniksuunnitelma oli mennyt sateen takia myttyyn. Mutta sinne pitsapaikkaan saikin viedä koirat mukaan. Oikein hyvin käyttäytyivät koko ruokailun ajan.

  Maailmallahan koirat saavat usein olla ravintoloissa mukana, ja silloinhan ne myös oppivat käyttäytymään niissä.

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just hyvä esimerkki tilanteesta jossa tuo lakimuutos on todellakin tullut tarpeeseen. En koe tarpeelliseksi ottaa koiraani mukaan kun lähden baariin istumaan iltaa, mutta tuollaisia yllättäviä tilanteita tulee helposti lemmikin kanssa liikkuessa vastaan.

   Suomessa ollaan monissa asioissa vähän turhan tarkkoja, joten kiva että välillä joitain asetuksia tajutaan vähän lieventääkin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!