sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Juti ja muita viikonlopun juttuja

Huh miten meidän viikonloppuun on mahtunut vaikka mitä! Lauantai aloitettiin Lampun kanssa 7 kilsan lenkillä, jonka yksi tarkoitus oli käväistä M&M:ssä ostamassa uusi kaulapanta. Vanha panta on ollut sen verran vähällä käytöllä, että se oli ihan huomaamatta jäänyt aavistuksen pieneksi, joten samanlainen, mutta isompi Hurtan panta mielessä reippailtiin jo kymmenen aikaan Mankkaalle. Emäntä oli taas hövelillä tuulella, joten tarttui meidän mukaan tietysti muutakin ja nyt kotona asuu Juti-niminen pesukarhu - kaveruksilla on muuten ihan samanlaiset nokat!


Koira kotiin ja kasvohoidon kautta Heiluvaan häntään. Meidän rally-tokon alkeiskurssi lähestyy ja kurssin hintaan kuului myös parin tunnin mittainen koulutuksen perusteet -luento, jonka kävin kuuntelemassa. Luento ei sinänsä sisältänyt mitään kovin uutta ja mullistavaa tietoa, mutta palautti kuitenkin mieleen muutamia ihan tärkeitä juttuja, joita koulutuksessa olisi hyvä ottaa huomioon.


Sunnuntai-aamuun oli sovittu tee-se-itse -brunssi kavereiden luona nyyttärimeiningillä.  Simppeliin kotibrunssiin ei paljon normaaleja aamupalajuttuja kummempia tarvita, mutta tavallista juhlamokkaa hieman parempi kahvi, itsetehty hedelmärahka sekä uunituoreet riisipiirakat ja croisantit (unohtamatta Milkan popcornsuklaata!) on aamussa jo aika luksusta.

Brunssin jälkeen haettiin vielä Laaban kotoa ja lähdettiin samalla porukalla parin tunnin mittaiselle lenkille Laajalahden maisemiin. Mahtava sää oli saanut paikalle aika monta muutakin ulkoilijaa, mutta löytyi meille vähän rauhallisempikin paikka, jossa koirat pääsi hetkeksi riehumaan irti.


Villa Elfvikiltä otettiin suunta jään yli kohti Tarvaspäätä ja Akseli Gallen-Kallelan museota, jonka pihassa juotiin hieman hätäiset iltapäiväkahvit.Neljän aikaan olikin sitten kotona jo aika väsynyttä porukkaa ja tämän päivän juoksulenkki siirtyi suosiolla huomiselle - sen sijaan otettiin Laabanin kanssa molemmat pienet päiväunet. Hyvä valinta.


P.S. Jos jollakin on tarvetta tosi vähän käytetylle mustalle Hurtan kaulapannalle (40cm), niin täältä löytyisi yksi ylimääräinen. Myös oranssi M-koon huomioliivi löytyisi - ei mahdu meidän jättiläiselle enää.

2 kommenttia :

 1. Hitsi, panta on just yhdellä liian pieni, ja liivi yhdellä liian iso :D Tuli muuten mieleeni, että mun nuorisoagi ryhmässä on vielä yksi paikka vapaana. Ja teillä sattuu nuorukainen olemaan.

  https://docs.google.com/forms/d/1rYHvmpNAZjVSMLCF6NPul8flInPt6o7qP7cs-Mos1B0/viewform

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mielellään oltas annettu nuo eteenpäin :)

   Kiitos vinkistä! Meillä alkaa huhtikuussa se rally-toko, joten luulen että keskitytään siihen nyt ensin, kun aikaa ei mitenkään riitä monelle jutulle...valitettavasti :(

   Poista

Kiitos kun kommentoit!