perjantai 29. maaliskuuta 2013

Flunssapotilaan juoksujorinoita


Nyt kun Helsinki city runiin on reilu kuukausi aikaa ja treenailut ei etene juoksijan sairastaessa, voi oikein hyvin mietiskellä tässä jo kesää. Sain nimittäin myös Markuksen innostumaan puolimaratonin juoksemista ja eilen sitten saatiinkin Forssasta ilmoitus, että meidän ilmoittautumislomakkeet ja liikuntasetelit olivat saapuneet perille.

Eli varmistaakseni sen, että juoksuharrastus ei tyssää HCR:n jälkeiseen masennukseen tai innottomuuteen, päätin ottaa tavoitteeksi parantaa aikaani, oli se sitten mitä tahansa, 15. kesäkuuta Forssan Suvi-illassa! Ja kuinkas sattuikaan, että aikaa tuohon spektaakkeliin on juuri sopivasti noin 12 viikkoa, joten Markus päätti myös lähteä treenaamaan koitosta varten tällä meikäläisenkin käyttämällä treeniohjelmalla.

Eilistä saikkupäivää piristi myös toinen ilmoitus. Pääsin nimittäin mukaan Buzzadorin kampanjaan testaamaan Maximin urheiluravinnesarjaa. Lyhyesti kerrottuna Buzzaus tarkoittaa sitä, että sinulle tarjotaan erilaisia kampanjoita, joiden kohderyhmään olisit sopiva ja mikäli koet olevasi sopiva henkilö kokeilemaan tuotetta ja kertomaan siitä muille, niin voit hakea mukaan kampanjaan. Jos tulet valituksi kampanjaan, saat tuotteen kokeiltavaksesi, mutta pääset myös jakamaan eli buzzaamaan sitä kavereillesi joko tuotenäytteiden tai omien kokemusten kautta.

Tämä kampanja oli siis justkin passeli ja ajankohtanen mulle ja olinkin siksi erityisen iloinen, että pääsen kokeilemaan Maxim-tuotteita. Mä en ole kauheasti perehtynyt näihin urheiluravinteisiin ja mielenkiinnolla odotankin mitä kaikkea sieltä on tulossa ja miten ne suoritukseen vaikuttavat.

Nyt täytyy kuitenkin keskittyä valitettavasti vielä pari päivää paranemiseen ja pääasiassa vatsalihasten treenaamiseen - ovat kaiken tämän yskimisen jälkeen nimittäin aika kipeinä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!