tiistai 19. helmikuuta 2013

Viikon 2 treenit

Treenipäivitystä tässä taas!

Viikon 2 juoksusuunnitelma piti aika hyvin...viikonloppuun saakka. Reippaasti roudasin kyllä lenkkarit, sykemittarit ja muut pelit Forssaan saakka, mutta tuliko sitten lähdettyä juoksemaan? No eipä tullut. Sen sijaan viime viikolla herkuteltiin laskiaispullilla, muffinsseilla,  Arnonl'sin donitseilla (sillä vanilja-täytteellä...), toffeekarkeilla, täytekakulla...Aaaargh! Ihan ällöttää kun lista on niin loputon!

Mutta kuten sanottu, liikunnan osalta alkuviikko meni ihan kivasti. Tässä viikon kaksi juoksentelut:

Ti - 30min (4km)
To - 40min (5km)


Yhteensä siis reilu tunti ja säälittävät 9km, kun ohjelman mukaan kilometrejä olisi pitänyt tulla tuplat...Koiran kanssa on toki lisäksi lenkkeilty päivittäin ja viikonloppuna kahlattiin umpihangessa jäällä, mikä lohduttaa hieman.

Epäonnistuneen viikon jälkeen ei voivottelu kuitenkaan auta vaan piti tarttua heti itseään tiukasti niskasta kiinni: mikäänhän ei palauta ruotuun niin hyvin kuin kevyt reilun tunnin lenkki, joka sai toimia sunnuntaille suunnitellun lenkin korvaajana. Tänään ohjelmassa olisi ollut 40min lenkki, mutta tuon eilisen takia rento 6km kävelylenksa Sonjan, Nanon ja tietysti Laabanin kanssa sai tänään riittää.


Träkkäsin senkin kuitenkin Endomondolla, jota olen nyt ahkerasti käyttänyt kaikilla lenkeillä. Kiva kun reiteistä, nopeuksista ja muista jää tieto muistiin, niin omaa kehitystään on helpompi seurata - ja tietysti iskeä tilastot epäuskoisille pöytään sitten kun niillä voi alkaa jo vähän kehuskelemaan :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!