sunnuntai 24. helmikuuta 2013

"Saiskohan tänään vähän väriä"

...tuumi joku rouva kun odoteltiin Marimekon aukemista auringonpaisteessa. Meidän perheessä ja oikeastaan koko lähisuvussa on aina fanitettu Marimekkoa, joten kun tehtaanmyymälässä oli tänään tarjolla 15 prosentin lisäale kaikesta jo alennetusta ja muitakin erikoistarjouksia, niin oli tietty lähdettävä tarjoushaukkailemaan.

Jotakin värikästä sieltä löytyikin. Kummipoikaa varten lähti mukaan pirtsakka body ja itselleni löysin väriä ranteeseen - molemmat kympillä, jipii! Aurinkoisen päivän ja hyvien löytöjen kunniaksi piti kotona vaihtaa vähän värikkäämmät lakanatkin sänkyyn.


Shoppailun ja hampurilaisten lisäksi on ehditty tekemään toki muutakin. Eilen käytiin moikkaamassa Rytinä-rottweileria, joka oli tullut Espooseen lomailemaan. Rouvalla oli ikää ja sen tuomaa rauhallisuutta jo melko paljon, mutta Laabanin innokkuus tarttui vähän vanhukseenkin. Päälle heitettiin yhdessä vielä pieni lenkki, jonka jälkeen kotiin päässyt Liibalaaban hyytyi täysin ja onkin ollut leppoisaa ja maailman mukavinta koiraa sitten koko lopun viikonlopun.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!