sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Mitäs tässä

Viikonloput tuntuu toistavan samaa hyväksi havaittua kaavaa. Eilen treffattiin Laabanin kanssa muutamia koirakavereita, kotona on siivottu ja kokeilevassa keittiössä kokkailtu lihapataa ja porkkanaröstejä.

Tänään aamupäivällä testattiin Pitäjänmäen Dylan Pinkin brunssi. 17 euroa oli brunssista ehkä pikkasen liian paljon, mutta pois lähtiessä tunsi kyllä syöneensä koko rahan edestä. Miinusta Dylanille kuitenkin puuttuneesta puurosta ja plussaa sen sijaan ihanista karjalanpiirakoista ja browniesseista (joo, viikonloppusin saa vähän herkutella...). Sen verran ihanaa on istua sunnuntaina valmiiseen pöytään, että tästä päätettiin tehdä kuukausittainen tapa ja testailla muitakin brunssipaikkoja!


Brunssin jälkeen oli pakko käydä hakemassa Sellosta lisää Solsidaneita 3. kauden DVD-boksin muodossa ja käväistävä samalla myös H&M:llä...


Noita Solsidaneita suosittelen muuten muillekin, jos sarja ei ole ennestään tuttu. Me missattiin tämä telkkarista, mutta onneksi kaikki tähän asti tulleet kolme kautta löytyy tosiaan myös DVD:ltä. Ensimmäinen kausi tuli katsottua jouluna ja itse hurahdin sarjaan silloin ihan täysin, vaikka aluksi sen ruotsalaisuus vähän epäilyttikin.Iltapäivällä lähdettiin vielä Sonjan ja Nanon kanssa "brunssin sulattelu" -kävelylle Laajalahden rantaaan. Pari tuntia ehdittiin ulkoilla ja koirat pääsivät riehumaan vähän vapaanakin ennen kun aurinko laski jonnekin Otaniemen taakse.

Nyt lisää Solsidaneita! Ensi viikolla pyörähtääkin sitten käyntiin meikäläisen "puolimaraton aikaan 2:15" -treenit, joten otan vielä kaiken irti sängyllä pötköttelystä!

2 kommenttia :

  1. Milloin meinasit puolimaratonin juosta? Ite aattelin ottaa vähän kevyemmin ja juosta naisten kympin :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!