sunnuntai 20. tammikuuta 2013

The whole point of the week is the weekend

Viikonlopun aikana nappaillut Instagram-kuvat kiteyttää aika hyvin mihin muuhun ulkoilun lisäksi on tänä viikonloppuna keskitytty: on syöty ja vähän levättykin. Meidän fiksumpaa ruokaa -linja on jatkunut niin hyvin, että tänään pystyi hyvällä omallatunnolla sallimaan itselleen muutaman mustikkamuffinssin.

Perjantaina käväisin kotimatkalla Punnitse ja säästä -kaupassa, josta lähti  jukurtin kaveriksi marjamysliä. Nyt kun leivät on jätetty aamupalapöydästä pois, on keksittävä tilalle muita juttuja ja tuo on kyllä niin hyvää, ettei leipää oikeestaan kaipaakaan! Terveyshurmoksessa uunijuureksetkin tuli taas takaisin ruokalistalle. Josko tällä kertaa jaksettaisiin innostua niistä vähän kauemmin kun aiemmin, koska hyviähän ne on ja halpoja!

Tänään heitettiin päivällä parin tunnin lenkki, jonka jälkeen karvainen kaveri otti sohvalla välikuoleman. Me otettiin myöhemmin itseämme niskasta kiinni vielä uudestaan ja jaksettiin raahautua Sellon Bio Rexiin katsomaan Piin elämä. Jos et vielä ole katsonut, niin kipin kapin heti ens viikolla! Me ainakin tykättiin molemmat kovasti!


4 kommenttia :

 1. mikä sun instagram käyttäjän nimi on?(.

  VastaaPoista
 2. Voi ihana Laaban (: Meilläkin on terveysintoilua menossa, smuuthietten muodossa varsinkin. Keep it up !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on alkuvuodesta aina liikkeellä, mutta toivottavasti jatkuis vähän kauemminkin! Tsemppiä sinnekin! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!