sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Koirakodin sisustusta

Koira ja sisustaminen kuulostaa ainakin mun korvaan hieman hankalalta yhtälöltä ja kun oma haukku tuli taloon oli aika selvää, että mistään isommista (=kalliimmista) sisustushankinnoista olis turha haaveilla vähään aikaan. Kauhulla tietysti odotettiin mitä kaikkea se täällä tuhoaa, mutta oikeastaan yhtä nirhittyä viherkasvia ja jyrsittyä kenkätelinettä lukuunottamatta on meidän huonekalut saaneet olla aika rauhassa.


Yksi suurimmalla koetuksella olleista on tietysti ollut olohuoneen matto, sillä sen läheisyydessä oleillaan nukkumista lukuunottamatta lähes kaikki kotona vietetty aika. Muistan vieläkin sen juhlallisen hetken kun päätettiin kesällä laittaa matot takasin lattialle ja sen jännityksen, joka siitä seurasi. Yhtään pissaa ei matolle ole sen jälkeen tullut, mutta matto on kyllä ottanut kiltisti vastaan parit kakat sekä ripulit ja sen päällä on myös huomattavasti mukavampaa syödä veriset raakaluut kuin viereen levitetyllä peitolla tai paljaalla lattialla. Alkoi näyttää sen verran karulta ja vähän ällöttääkin, että päätin ottaa riskin ja ostaa uuden kun Ellokselta edullisesti sain. Alennuksen jälkeen hintaa jäi viitisenkymppiä, että mikään riskisijoitus tämä ei ole.


Yleisesti meillä on sisustamisessa pyritty muistamaan se, että koiran niin päättäessä voi kaikki kaikki alle metrin korkeudella oleva olla Laabanin omaisuutta. 8 kuukauden kokemuksella voin nyt kuitenkin sanoa, että joitakin kenkiä, sukkia ja satunnaisia lehtien silppuroimisia lukuunottamatta saavat irtotavarat olla yllättävän rauhassa. Uskalsin nyt siis hankkia myös makkarinkin lattialle korin, vaikka tuollaista punottua voisi äkkiseltään luonnehtia oman haudan kaivamiseksi...Lehtikorinkin palautin eteiseen, katsotaan miten sen käy.

3 kommenttia :

 1. Oi vitsi, ihania sisustuskuvia(: Ensivuonna on meillä edessä omaankotiin muutto, jaiks. Saa olla materiaalien kanssa tarkkana, kun on maailman karvaisin koira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka en koiraa pois vaihtaiskaan niin oishan se kiva kun vois ostaa aina sitä mistä tykkää ilman että tartteis miettiä missä ne koirankarvat vähiten näkyy tai mikä matto on helpoin pestä jos vahinko sattuu :D

   Poista
  2. Aivan :D minäkin lähinnä mietin toisen ottamista, tietäen että karvat tuplaantuu. Imurit on keksitty!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!