maanantai 7. tammikuuta 2013

Harrastuksia hakusessa


Lipponenkin alkaa hermostumaan tähän sairastamiseen; niistäminen saa riittää! On aika alkaa piristymään ja suunnata katseet kevääseen ja uusiin harrastuksiin.

Markuksen kanssa ovat pari kertaa treenanneet juoksemista pikkulenkillä ja se sujuu kuulemma lupaavasti. Oliskin ihan huippua kun saataisiin kevääksi Laabanista meille juoksukaveri! Yhdessä tuumin ollaan myös tultu sihen tulokseen, että agilityjen ja muiden joukosta meitä molempia kiinnostaisi eniten toko ja siihen haluttaisiin lähteä tutustumaan ainaskin nyt alkeiskurssin verran.

Heiluva häntä tarjoaisi alkeiskurssia sopivaan aikaan ja sopivan lähellä meitä. Onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta? Tai voitteko suositella jotain muuta? Mitään ökykallista huippumestaa ja lajin parasta ohjaajaa ei olla hakemassa, vaan paikkaa jossa saisi hyvän käsityksen lajista asiasta edes jotain tietävän ohjaajan kanssa.

8 kommenttia :

 1. Me käytiin pentukurssi ja kiva koirakansalainen-kurssi heiluvassa hännässä pitäjänmäellä. Ohjaajista Tommi jäi ainakin positiivisesti mieleen :) Vähän jäi ärsyttämään, kun kurssikertoja peruttiin, mutta muuten kiva paikka.

  VastaaPoista
 2. Mekin ollaan heiluvassahännässä käyty, koivuhaan tiloissa tosin. Agilityä ja rally-tokoa. Kouluttajina ollut Miira (mukava nainen) ja Milla (meidän luotto koirahieroja). Muutamaan kertaan ollut myös tämä Tommi. Tosi mukava paikka käydä, suosittelen lämpimästi. Meilläkin muutamaan kertaan peruttu kertoja, mutta aina saatu korvaavat tilalle. (myös paremmista/pidemmistä kurssipaikoista).

  VastaaPoista
 3. Koirakoulu Kompassi (Konalassa) on myös ollut hyvä. Meidän pentu käy siellä juuri toko-painotteista pentukurssia, johon kuuluu perustottelevaisuutta ja tokon alkeita 10 käytännöntunnin verran. 3 kertaa ollaan käyty, eikä vielä tässä vaiheessa ole perutta kertoja. 180 euroa taisi maksaa. Kallista mutta ihan vertailukelpoinen hinta Heiluvaan Hännän hintojen kanssa (siellä 5h pentukurssi maksaa 110 euroa).

  VastaaPoista
 4. ite oon käyny Heiluvan Hännän tokon alkeiskurssin ja voin kyllä suositella sitä. Siellä edetään ryhmän mukaan ja varsinkin Kouvuhaan tilat ovat hyvät. Myös Pitäjänmäen tilat ovat mukavat ja lämpimät. Miira ja Tommi on ne parhaat kouluttajat.

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos kaikille kommenteista! Päädyin sitten tuohon Heiluvaan häntään kun niin positiivisia kommentteja tuli, mutta jouduttiin varasijalle. Huhtikuussa siellä alkaisi rally-tokon alkeet 10 kerran kurssina, joten sitä jäin vähän miettimään myös. Mutta tsekkaan kyllä vielä tuon Kompassinkin kurssitarjonnan, etenkin jos/kun nyt ei tuohon HH:n toko-ryhmään mahduttu.

  VastaaPoista
 6. Ihan näin aiheesta hiukan takavasemmalle, ootteko miettinyt doboilua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Doboilua on mulle ihan uus juttu ja piti vähän käydä sun blogista selvittelee mitä sen :D Mutta vaikuttaa kiinnostavalta ja kokeilemisen arvoselta!

   Poista
  2. En voi muuta kuin suositella (: Konalassa pidetään dobokursseja, todella edullisin hinnoin, alle satasella pääsi alkeiskurssille. Koirakoulu Kompassilta kannattaa katella.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!