tiistai 22. tammikuuta 2013

Harrastuksia hakusessa osa 2 - kuinkas sitten kävikään?

Uutisia harrastusrintamalta! Siinähän kävi sitten niin, että päätin lopulta ilmoittaa meidän sinne Heiluvan hännän tokon alkeisiin, positiivisten kommenttien, hyvän sijainnin ja aikataulun takia. Harmillisesti ei kuitenkaan enää mahduttukaan mukaan helmikuun ryhmään, vaan jouduttiin varasijalle.

Koska muut ryhmät olis olleet Vantaalla tai meille vähän huonoon aikaan, tsekkasin läpi vielä Kompassinkin kurssitarjontaa. Todettiin kuitenkin, että Heiluvan hännän Pitäjänmäen tilojen sijainti on meille niin passeli ja kun työkaveri vinkkasi siellä huhtikuussa alkavasta rally-tokon alkeiskurssista, niin todettiin, että mennäänkin sinne.


Pari kuukautta pitäisi siis jaksaa vielä odotella, mutta sitten päästäänkin tutustumaan lajiin ihan kunnolla; kurssin vaihdon takia viiden kerran kurssi vaihtuikin nimittäin yhdeksään treenikertaan. Sitä ennen on kuitenkin keksittävä muuta puuhaa ja ehditään viettää Laabanin 1v synttäritkin!


P.S. Kuvituksena on muutama kuva sunnuntai-seikkailulta Laajalahden jäältä. Ensin piti mennä vain rannan kävelyteitä pitkin, mutta kun jäällä näkyi paljon muitakin ulkoilijoita, päätettiinkin lähteä jään yli kohti Villa Elfvikiä.

2 kommenttia :

  1. Heeeei Rally-tokoa mahtavaa (: Se on huisi laji.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyl aika innoissani! Toivotaan, että koira innostuu myös! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!