lauantai 5. tammikuuta 2013

Gulliver lilliputtien maassa ja eräs valoilmiö


AURINKO! Vähänkö riemastuin kun kurkkasin ulos ikkunasta ennen sovittuja ulkoiluja. Kivaa kun mennään kevättä kohti ja valosta saa taas alkaa nauttimaan koko ajan enemmän ja enemmän.

Vaikka pakkasta oli vaan pari astetta, niin kylmä tuuli teki seisoskelusta kuitenkin aika jäätävää. Koiria ei pahemmin tainnut paleltaa paitsi pikkuista Turoa, joka alkuun tärisi turvassa omistajansa jalkojen juuressa. Porukan pienimmälle treffien alku oli melko traumaattinen kun 14 kiloa enemmän painava Laaban-niminen jättiläinen lähes jyräsi poloisen. Innokasta isoa leikkijää saikin välillä huomautella vähän liian raisusta menosta, kun muutkin leikkikaverit olivat tänään huomattavasti pienempiä.

Lopulta selvää male bondingia oli ilmassa ja Turo alkoi kiinnostaa Laabania  Tessiä ja Herttaa enemmän. Turokin innostui hieman läpsimään Laabania ja juoksentelemaan ympäriinsä niin, että hyvä kun kavereita saatiin edes kiinni kun kotiin ois pitänyt lähteä.


2 kommenttia :

  1. Turo <3 Vertailun vuoksi Turon paino on vain 1,7kg. Vaikka koirakaverit olivatkin Turoa selkeästi isompia, ihanasti ja ystävällisesti kuitenkin suhtautuivat pikkumieheen! Siis sitten kuin leikeiltänsä huomasivat yorkkipojan läsnäolon... :)

    VastaaPoista
  2. Turo oli kyllä treffien sankari! Harmi että innostuivat vasta kun kotiin lähdön aika koitti :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!