sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Viikon varrelta

Huh miten nopeasti on menty taas viikko lähemmäs joulua! Vietin alkuviikosta syntymäpäivää, joten meillä on riittänyt vieraita useammalle illalle - viimeisimmät lähtivät juuri pari tuntia sitten.

Viikolle osui Itsenäisyyspäivän ansiosta onneksi yksi ylimääräinen vapaapäivä, joka katkaisi viikon just sopivasti. Kun kaikki on kiinni, on hyvä syy antaa itsensä ottaa rennosti, joten päivä käytettiin lähinnä nukkumiseen ja ulkoiluun. Illalla seurattiin tietysti Itsenäisyyspäivän kättelyt yhdessä parin kaverin kanssa, jotka tulivat kylään suklaakakun kera - harmi että siitä ei tullut räppästyä kuvaa, sen verran vaivaa oli koristelussakin nähty!


Joulutunnelmaa hain lauantaina Kiseleffin talon joulutorilta. Enpä ollut ainoa tonttu liikkeellä - Senaatintorin Tuomaan markkinoiden tungos oli meikäläisen makuun jo niin ahdistava, että hipsin väljemmille vesille Kruununhakaan ja sen pikkukauppoihin. Reissulta löytyi jotain sekä kotiin, että lahjaksi, joten joululahjaostokset alkaa olla jo hyvällä mallilla. Illan aikana sain tupsua vaille valmiiksi myös yhden pipon, joten mikäli intoa riittää ja sama tahti jatkuu, saattaa jotain itsetehtyä päätyä ihan lahjaksi asti.


Entä Laabanin elämä? No samaa vanhaa... Jos koira ei täpise meidän jaloissa, sen löytää melko varmasti vahtipaikaltaan sohvan käsinojalta tai kiepiltä omasta pedistään. Varkaudesta muistettiin koirulia pienellä rahasummalla ja käskyllä ostaa sille "jotakin hyvää". Siispä kun ihmisväki on herkutellut suklaakakuilla, karkeilla ja kekseillä on pikkukoira saanut Hauhaun kanafileitä ja -tikkuja.

Herkut poistivat varmaan myös hieman mielipahaa, joka aiheutui kun shellie kuuli, että toisin kun muilla kavereilla, ei hänellä ole tänä viikonloppuna asiaa Messukeskukseen Voittaja-tapahtumaan ison kokonsa takia. No, säästyypä nekin rahat herkkuihin, totesi Laaban lopulta ja iloitsi tietysti Sora-veljen hienoista saavutuksista!

2 kommenttia :

  1. voi laaban on niin suloinen pieni suuri sheltti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hän kyllä on...ainakin suurimman osan ajasta!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!