keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Sairaskertomuksia

"Laaban tuli Espoon Eläinlääkäriasemalle koska koiran oikea silmä rähmi ja punoitti. Laabanilla havaittiin sidekalvon tulehdus. Silmät värjättiin sarveiskalvohaavaumien varalta, niitä ei nyt havaittu. Kyyneltuotannot olivat normaalit. Hoidoksi aloitetaan silmätippakuuri."

Näissä merkeissä alkoi meidän joulu. Alkuhämmennyksen jälkeen Laaban käyttäytyi vastaanotolla oikein mallikkaasti, eikä eläinlääkärin antamilla kekseillä ollu varmaan mitään tekemistä asian kanssa...Painokin saatiin mitattua lääkäriaseman vaa'alla ja aika hyvin se täsmäsi meidän kotimittauksen kanssa; mittarissa siis 15,8kg. Ei ihan ilmasta lystiä ollut tuo, mutta eipä Laaban ole onneksi aiemmin pahemmin sairastellutkaan.

Koiranen on kärsinyt viime aikoina kuitenkin myös erittäin kuivista tassuista. Lumelta suojaamaan hankittiin ensin Maxim-tassuvahaa, mutta kuivuutta vastaan oli lopulta lähettävä taistelemaan kovemmin ottein. Kaverin suosittelemaa Relaxant-tassuvoidetta on nyt käytetty muutamia päiviä ja kyllä tassut on menneet selvästi parempaan suuntaan. Sama aine vähentää myös lumen paakkuuntumista tassuihin, joten olis vaan pitänyt ostaa tätä heti alkuun eikä alkaa piheilemään siellä eläinkaupan hyllyllä...
Kuva
Koiralle on tehty eilen myös joulupesu, lahjat on pakattu ja tavaratkin melkein. Huomenna lähdetään köröttelemään iltapäivällä kohti Savoa ja sieltä vielä aatoksi Forssaan. Luvassa siis jännittäviä matkakertomuksia...


7 kommenttia :

 1. Minne päin Savoa matkustelette? Paranemisia pikku (?) Laabanille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varkaudessa ollaan :) Joskus kun tullaan mökille Kuopion suunnalle niin pitää yrittää tulla moikkaamaan Wilsonia!

   Poista
 2. Vitsi noi silmätulehdukset on inhottavia :/ Me ollaan tältä talvelta toistaiseksi ainakin vältytty niiltä. Kävin äsken kanssa ostamassa Relaxantia Kodalle, kiitos vinkistä!

  Voisi yrittää nähdä sitten vaikka tammikuussa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos Relaxant-vinkistä oli apua! Toivottavasti toimii teilläkin toivotusti!

   Nähdään ihmeessä kunhan vuosi on vaihtunut! Viime kerrasta jo onkin jo taas tovi. :)

   Poista
 3. Pikaista paranemista Laabanin simmuun !

  Toivotan myös Hyvää Joulua teidän perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tuo silmä onneksi kovin pahana ole, joten eiköhän me pian saada se noilla tipoilla kuntoon :)

   Ihanaa joulua myös sinne teidän laumalle!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!