torstai 27. joulukuuta 2012

Joulu paketissa

Joulu on nyt juhlittu ja on aika suunnata katseet ja kuonot kohti uutta vuotta. Meidän joululomaan mahtui paljon sukulointia sekä Savossa että Forssassa, ulkoilua lumisissa maisemissa, paljon ruokaa, suklaata ja muita herkkuja sekä yksi mahansa sekaisin saanut koira. Aattona ajeltiin ympäri Forssaa ja löydettiin lopulta se ainoa auki oleva apteekki. Eläköön Canikur taas kerran!


Kuvia tuli räpsittyä jonkin verran ja Laabanin ensimmäinen joulu on saatu taltioitua. Pikkukoira sai monta pakettia, eikä ihan ilman jääty mekään. Henkilökohtaisesti sain ainakin ne kauan kaipaamani nahkarukkaset koiran ulkoiluttamista varten sekä pyjamahousut.

Minua ja Markusta ilahduttivat mm. Kartio-lasit, pyyhkeet, Marimekon kylpymatto, lautaset sekä suihkuverho. Eettisenä joululahjana saimme Viipurin koirat ry:lle tehdyn lahjoituksen, joka käytetään tarhakoirien ruokakuluihin.Laabanin lemppari-lahja oli aika selkeästi Markuksen ostama muovinen lahjapaketti-vinkulelu, joka piti välillä jopa takavarikoida hetkeksi kun koira innostui siitä niin paljon. Lisäksi koiranen sai think today:n kierrätysmateriaaleista tehdyn örvelön, nimilaatan sekä Rok Straps -taluttimen, josta siitäkin emäntä oli jo ehtinyt haaveilla tovin.

Sen verran rankkaa puuhaa lahjojen avaaminen oli, että Laaban nukahti lopulta kesken touhun lahjojen ja papereiden sekaan. Toivotaan, että uusi vuosi menee yhtä rennoissa merkeissä...

P.S. Jos kiinnostuit ja haluat itsekin auttaa Viipurin koiria niin voit katsoa lisätietoa täältä

1 kommentti :

  1. Kiva postaus! Meijän koira sai joitakin luita yms. <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!