tiistai 13. marraskuuta 2012

Tämä talo on tyhjempi nyt

           
Neljä päivää ilman koiraa ja haikea "onpa ikävä Laabania"-huokaus on kuultu meillä useampaankin kertaan. Koiratta koti on hiljainen ja elämä kyllä vähän yksitoikkoista. Tähän saakka on himmailtu lähinnä kotona, mutta huomenna nautitaan kerrankin siitä, että voi mennä suoraan töistä ulos syömään!

Sillä välin kun omistajat ovat nyhjäilleet ikävissään kotona on Laabanilla huhujen mukaan ollut mukavaa. Se on lenkkeillyt, toimistokoiraillut, käynyt tutustumassa hevosiin, puuhastellu pihassa ja ajellut pakettiautolla. On kuulemma ollut tosi kiltti ja mahtava koira ja vähän pelottaa, että niinköhän saadaan Laabania ollenkaan takas kun siihen on tykästytty niin kovasti!

Tänään koiruudella on muuten 8kk-merkkipäivä ja sen kunniaksi meillä syötiin tänään pannaria. Onnea Laaban!

4 kommenttia :

 1. Onnea Laaban!! Millon saatte koiran takas ja miks se oikeestaan on hoidosssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuli takas kotiin ja oli hoidossa koska meillä oli isompaa menoa ja päätettiin että lomailkoon nyt sitten hetken aikaa :)

   Poista
 2. APUA miten mä säikähdin kun katsoin tota kynttiläkuvaa ja luin otsikon ja ekat lauseet :D Ei saa säikäytellä, olin jo varma että Laaban on kuollut tai jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laaban on kunnossa ja voi oikein hyvin! :D Mutta tosiaan tuosta voi ensin saada "hieman" väärän kuvan, sori jos järkytin :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!