sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Viikonlopun puuhailut


Viikonloppu meni taas hujauksessa! Lauantai alkoi Hulluilla päivillä jo ennen yhdeksää ja jatkui parin tunnin reippailulla Leppävaaran urheilupuiston metsikössä Sonjan ja Nanon kanssa. Laabanille lenkki toisen koiran seurassa olikin tosi hyvää harjoitusta ja alkuunpa kävelystä ei oikein meinannut mitään tullakaan, kun Nanoa olisi pitänyt päästä kiusimaan kokoajan. Alkuinnostuksen jälkeen alkoi kävelykin sujua ja pojat saivat ansaitun leikkihetken vapaana metsässä.

Karvaisen perheenjäsenen ehdoilla on oikeastaan menty enempi tai vähempi tänäänkin. Treffailtiin pitkästä aikaa muita pentuja, kun pihakoira Pikon emäntä etsiskeli pääkapunkiseudun pentutreffit -ryhmässä leikkikamuja sunnuntai-iltapäiväksi. Pikoa lukuun ottamatta muut pennut olivatkin tällä kertaa uusia tuttavuuksia, mutta hyvät leikit porukka sai aikaan. Kävästiin vielä moikkaamassa sukulaisiakin ja Laaban autoili pitkästä aikaa mallikkaasti viime metrien oksennuksesta huolimatta.

Sunnuntai-ilta huipentuu nyt Big Brother talkshowhun ja mittaukseen, joka äsken suoritettiin eilen 7kk täyttäneelle megapennulle. Säkäkorkeus on nyt jotain 48-48,5cm väliltä...tarkkaa tulosta on hankala sanoa, sillä sen verran mittaajan kädet taisi tutista jännityksestä, kun 50cm oli jo niin lähellä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!