keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Shelttejä pellolla

Huh miten kivat leikit oli Leppävaaran urheilupuiston viereisellä pellolla tänään klo 18. Oli pientä ja vähän isompaakin shelttiä ja jopa yksi ihan mini, mutta silti löytyi paini- ja juoksukavereita kaikille.

Kun kerrankin joukko shelttejä ja niiden omistajia sattuu treffaamaan ihan meidän lähellä, niin niitä treffejä vaan ei voi jättää väliin. Kutsuttiin Laabanin kanssa mukaan myös Koda ja olipa muuten paikalla myös Teppokin, jota oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Laaban rassukka jäi taas kasan alimmaiseksi vaikka olikin porukan isoin, mutta taisi pienestä kiusaamisesta huolimatta kuitenkin nauttia muiden mukana juoksemisesta. Kameran jätin kotiin ihan suosiolla; kotoa lähtiessä oli vielä valoisaa, mutta pimeä tuli niin äkkiä, että pellolla ei kuvia olis saanu enää mitenkään. Harmi.

Koska kuvattomat jutut on kuitenkin aika tylsiä, toimii kuvituksena maanantaina töiden jälkeen otettu instagramräpsy. Infernaalisesti vyöryvien pilvien takaa paistava aurinko oli pakko ikuistaa, ennen kun se taas kohta häviää maisemista muutamaksi kuukaudeksi. Kuvan ottamisen jälkeen piipahdin lankakauppaan ja kun astuin ulos ovesta, oli aurinko jo pilvessä. Siitä lankakaupasta puolestaan kerron lisää viikonloppuna!4 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit!