keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Luutaakka


Piipahdin Mustiin ja Mirriin töiden jälkeen tarkoituksena ostaa pakastealtaasta Laabanille luu tai pari. Koiran onni, että Maukas-luut myydään nykyään kilon ja kahden säkkeihin - pakkasessa on nyt 3 kiloa naudan niveltä ja putkea sekä rustoluuta mustikoiden ja viinimarjojen kaverina!

Samalla innostuin vähän myös Maukkaan muista tuotteista. Laaban on aina syönyt hyvin sen enempää nirsoilematta eikä mitään vaivoja mistään ruuista ole tähän saakka tullut. Pääasiassa koiralle tarjoillaan meillä Royal Caninin kuivaruokaa, mutta sen lisäksi Laaban saa päivittäin piimää sekä hieman maksalaatikkoa, jauhelihaa, raejuustoa tai mitä milloinkin kaapista löytyy. Joskus olen pakastellut raakoja jauhelihapullia pakkaseen sopivina kerta-annoksia, mutta kuivaruuan kanssa miksattuna voisi kokeilla seuraavaksi Maukkaan pötköissä myytäviä jauhettua lihaa ja sisäelimiä tai raaka-aterioita.

Mustiin ja Mirriin on muuten uponnut rahaa sen verran että boonuksilla makseltiin helposti koko luusatsi. Riemu oli lyhytaikaikainen kun kotona odottelikin sitten vakuutusyhtiön lähettämä koiravakuutuksen lasku. Halpaa ei koiran omistaminen ole, mutta eipä tuon karvaisen kaverin arvoa rahassa voi mitata.

2 kommenttia :

 1. Kiva, kun kävit osallistumassa arvontaan.

  Laaban on tosi mageen värinen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan et meil ois nyt onnee :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!