sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Koti on muotia

Viikon paras uutinen: luin Kodin Kuvalehdestä, että koti on nyt muotia. Että ei tarvii mennä sieltä minnekään jos ei jaksa eikä halua, koska ei muutkaan mene! Ihanaa! Tästä lähtien voi siis viikonloppuisin olla hyvällä omallatunnolla muodikas!
Väsyneen viikon jälkeen oli tarkotus pysyä muodikkaasti koko viikonloppu visusti kotona, mutta hairahdin Leppävaaran rajojen ulkopuolelle kun Eeve sai houkuteltua mut yhdellä ylimääräsellä lipullaan I love me-messuille. Sen jälkeen käytiin vielä Markuksen kanssa Sellossa syömässä, mutta herkuteltu on myös omassa keittiössä.
Iltapäivällä tehtiin Laabanin kanssa kahdestaan lenkki lähiympäristöön ja löydettiin vahingossa talon rauniot sekä osa 1900-luvun alussa rakennettu Helsinkiä ympäröivää taisteluhautaa.
Trivial Pursuit on myös todistetusti kaivettu esiin kun perjantai-iltana mittelöitiin meidän perheen Trivial Pursuit mestaruudesta. Tänäiltana isäntä karkasi juhlimaan kaveriaan ja me ollaan Laabanin kanssa imurointia lukuunottamatta pääasiassa lepäilty. Siihen tarkotukseen koti on kyllä ehdottomasti paras paikka.

3 kommenttia :

 1. Oi ehtisikin olla kotona tarpeeksi!

  http://siivujaonnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mutta onnekspa on kohta taas viikonloppu!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!