sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Valo mun pimeydessäin


Meidän syksyä muutti valaisemaan Block-lamppu ja Pariisista hyllyn reunalla muistuttaa minikokoinen Eiffel-torni. Kun illat käy pimeämmiksi ja sade hakkaa ikkunaa, mieli halajaa ulkomaille, aurinkoon ja uusiin paikkoihin.

Onneksi piakkoin on luvassa helpotusta matkakuumeeseen ja palanen kesää syksyn keskelle. Ennen sitä parannetaan mieltä muilla kivoilla jutuilla; maanantaina alkaa uusi työ, juoksemisen riemua on aloitettu palauttamaan piristävällä lenkillä sateessa ja Töölössä juhlittiin juuri äsken kaverin synttäreitä.

Vaikka koira on tuonut elämään paljon, on se myös vaatinut suunnittelemaan elämää eri tavalla. Tänään Laaban oli kokonaisen illan yksin - tähän saakka on onnistuttu vuorottelemaan menoissa. Meillä ei ole valitettavasti koiranhoitajaa helposti saatavilla, joten kompromisseja on tehtävä. Koska  mulla on luvassa tulevaisuudessa risteilyä ja lomamatkaa, oli tänää Markuksen vuoro jatkaa juhlimista, kun itse riensin synttäreiltä kotiin koiran kaveriksi. Ja hirveän hienosti Lapsu olikin selvinnyt! Meillä on oltu sisäsiistejä jo useampi päivä, eikä tämä ilta tuonut poikkeusta. Kotona odotti onnellinen koira, joka nyt nukkuu tyytyväisenä sängyn vieressä!

4 kommenttia :

 1. Toi lamppu on kyllä niin makee! :)

  VastaaPoista
 2. Me voidaan ottaa Laaban välillä hoitoon jos ei ole muuta ohjelmaa ja se joutuisi muuten olemaan liikaa yksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Harvemmin meillä mitään isompia menoja on ja yleensä saadaan ne sumplittua niin ettei koira joudu olee liikaa yksin, mutta jos tulee joskus jotain niin hyvä tietää, että siellä on mukava ja luotettava hoitopaikka mistä voi kysyä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!