sunnuntai 12. elokuuta 2012

Koirien oma saari

Kiirettä on taas pitänyt! Päivät menee töissä ja illat hurahtaa ohi ihan huomaamatta. Perjantaina oli onneksi aikaa lähteä treffaamaan tuttuja kavereita Rajasaareen - koirien lähes ikiomaan saareen.

Laaban näki pitkästäaikaa Luna-sheltin sekä sydänystävänsä Tepon joka oli lomaillut osan kesästä purjehtien ja palannut vihdoin takaisin pk-seudulle. Myös pikkuveli Sora saapui Hyvinkäältä meidän iloksi paikalle ja oli ottanut mukaansa myös...öööö....velipuolensa espanjanvesikoira Neron.

Jälleennäkeminen

Sora
Mitä Teppo edellä, sitä pienet perässä

Merle posse

Pennuilla oli taas mukavat leikit ja välillä joukkoon eksyi hetkeksi muitakin koiria, mutta eipä tuo menoa haitannut. Silloin kun painiminen muiden kanssa ei kiinnostanut, päätti Laaban käydä nyysimässä Neron pallon ja kanteli sitten aarrettaan ympäriinsä ylpeänä.

My precious!
Saarelta löytyi myös kiva hiekkaranta uimista varten ja muutama rohkea kävikin uimassa tai kahlailemassa. Laaban tyytyi juoksentelemaan pitkin rantaa, isottelemaan muutamille itseään huomattavasti kookkaammille koirille ja oli varmaan raukka kuolla onnesta, kun ranta oli täynnä jos jonkinlaista koiraa. Unohtui sitten oma nimikin siinä täpistesssä ja aika turhaan saatiin kaveria huhuilla meitäkin välillä moikkaamaan.

Rajasaaren koirapuisto oli kaiken kaikkiaan oikein positiivinen kokemus. Tähän asti ei oltu vielä uskaltauduttu paikalle, vaan odoteltiin, että Laaban vähän vielä kasvaa - saaressa kun voi olla vaikka millasta koiraa.  Pentujengillä tuonne oli kuitenkin kiva mennä ja muutkin leikkikaverit oli tällä kertaa oikein hyväkäytöksistä porukkaa.<3
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!