maanantai 9. heinäkuuta 2012

Laabanin kuutio


Tähän mennessä onkin jo selvinnyt, että Laaban-raasu joutuu viettämään päivät yksin kotona meidän ollessa töissä. Vaikka pennun mielestä mukavinta puuhaa päivällä tuntuukin olevan nukkuminen, on meillä kuitenkin toiveena, että pentu hereillä ollessaan keskittäisi ylimääräisen energiansa johonkin muuhun kun kodin irtaimistoon.

Hakusessa on siis ollu joku jännä aktivointilelu ja viimeisimmällä Musti ja Mirri -keikalla päädyttiin sitten Busterin soft cube -aktivointikuutioon. Kriteereinä oli, että naapureiden hermojen takia juttu ei saa kolista tai pitää muutakaan meteliä ja sen tuli olla sen verran haastava, että aikaa saa kulumaan sen parissa vähän enemmän kuin pari minuttia - mutta mielellään turhautumatta.

Laitettiin kuutioon osa yhden aterian kuivaruuasta ja jäätiin seuraamaan tilannetta. Alkuun piti vähän itse pyöritellä kuutiota ettei homma olis menny pelkäks haukkumiseks ja puhinaksi. No aika äkkiä se sitten tajusi mikä lelun idea on, mutta hieman meinas hermot mennä pennulla kun kuutio jämähti jumiin hankalaan paikkaan tai pyörähteli jakkaran alle, mistä se ei sitä itse saanut pois. 

Tänään laitoin taas puolet päivällisen raksuista tuonne ja pentu puuhasteli nyt kuution parissa ihan hissuksiin ja hyvin keskittyneesti. Aikaa taisi mennä reilu 5 minuttia ja lelu oli tyhjä.

Seuraavaksi pitää varmaan ostaa sille 1000 palan palapeli.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!