keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

18 viikkoa

9,2 kilon koirahan se siinä!
Laaban täytti tiistaina 18 viikkoa ja meillä alkoi vihdoin kauan odotettu koirakoulu! Harmillisesti vaan kaikki muut 3 koiraa olivat peruneet osallistumisensa, joten meilläkin on edessä ryhmän vaihto. Koska oltiin kuitenkin vaivauduttu eilen paikalle, saatiin ensimmäinen tunti ihan yksityisopetusta! Harjoiteltiin lähinnä naksuttimen käyttöä, kontaktia ja luoksetuloa. 

Tuota naksutinta alettiin treenaamaan lisää kotona ja pentu hiffasi idean mielestäni aika äkkiä. Tänään kokeilin sitä myös lenkillä, aina kun kaveri kulki nätisti vierellä ja tajusi katsoa vielä muhunkin ja kyllä se tuntui ihan toimivan. Meillä on vielä aika paljon hommaa mm. toisten koirien ja mielenkiintoisten sauvakävelijämummojen ohituksissa, joten toivotaan, että naksuttimen ja pentukurssin oppien avulla saadaan nekin sujumaan hiljalleen mallikkaasti.

Laaban sai muuten Nanolta 2nd tassuna nuo Hurtan "isojen poikien valjaat" ja näkyy nyt vaikka kirkolta kotiin. Aika villin väriset, mut just coolit ja tosi hyvät!


4 kommenttia :

 1. Meilläkin on ollut naksutin käytössä ihan alusta alkaen. Se on tosi hyvä ja nopeuttaa kyllä koiran oppimisprosessia. Lunankin kanssa ohituksissa on vielä treenaamista. Toistaiseksi kaikki muut menee suht koht hyvin namiharhautuksella mutta ne toiset koirat... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis pitäny itekin tajuta ottaa tuo käyttöön jo aiemmin.

   Poista
 2. Mä kun naksautin naksutinta ekan kerran Wilson pisti korvat luimuun ja juoksi sängyn taakse piiloon. Ei auttanut vaikka oli mitä herkkua, ääni oli ihan JÄRKYTTÄVÄN pelottava. Ostin sit kokeeksi toisen vähän lempeempiäänisen naksun ja se ei ollut enää ihan niin pelottava... majavavinkun kanssa homma alkoi jo toimiakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kirjottelepas joskus miten teillä sujuu naksuttelu ja mitä kaikkee ootte harjotellu. Olis mukava kuulla toisen naksuttelijan kokemuksia :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!