sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tää on superhyvä sunnuntaiHerkkujen kalorit kulutettiin iltakävelyllä Laajalahden luonnonsuojelualueella. Uskomatonta, että kilometrin päästä kotoa löytyy noin ihanat maisemat ja olivatpa lehmätkin päässeet kesälaitumille!


3 kommenttia :

 1. http://tteppo.blogspot.fi/2012/06/metsailijan-suku-kasvaa.html

  Samoissa maisemissa ollaan parin päivän välein lenkkeilty ;D Haluaisikohan Laaban lähteä joku päivä leikkimään meidän kohta 6kk 6,9kg Tepon kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän innoittamana oikeestaan lähdettiinkin käymään tuolla :D Ollut monesti suunnitelmissa mutta aina on menty jonnekin muualle - mutta kyllä kannatti käydä!

   Laaban lähtis varmasti oikein mielennään Tepon kanssa joku päivä leikkimään, sille kun ei ole oikein löytynyt vielä luotettavaa koirakaveria jonka kanssa pääsis välillä leikimään. Painoahan sillä on jo varmaan melkein yhtäpaljon kuin Tepolla, että koossa se ei kyllä hirveästi häviä :D

   Poista
  2. :D Mä olen itse asiassa järkkäilemässä pientä shelttitapaamista tuohon Tontunmäen niityille ensi maanantai- tai keskiviikkoillaksi, täytyy vielä ajankohtaa tarkennella kun parhaimmillaan meitä voisi päästä seitsemänkin koiraa omistajineen paikalle. Jos haluaisitte lähteä mukaan ja jompikumpi noista päivistä sopisi niin laita mulle vaikka mailia (ella.kaijarvi@gmail.com) :) Jos isojen koirien leikit vielä Laabania hirvittää niin voidaan sopia ihan keskenään joku aika :D

   Ja facebookissa muuten on sellainen ryhmä kuin Pääkaupunkiseudun pentutreffit, en tiedä oletko siellä jo mutta sitä kautta on näppärää sopia treffejä muiden pentujen kanssa :) Siellä muistaakseni jollain on myös tässä lähistöllä shelttipentu joka kaipailee kaveria.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!