tiistai 26. kesäkuuta 2012

15 viikkoaKoska koiramme ei mahdu enää valokuvaan, toimii kuvituksena tänään valokuva, joka otettiin Laabanista ja sen sisaruksista pääsiäisenä. Kaverit on hieman muuttuneet noista ajoista; Laapaniini painoi tänään virallisessa syntymäpäiväpunnituksessa 7,8kg ja korkeutta oli n. 38,5cm! Huhhuh!

Laaban on mökkiviikonlopun jälkeen yrittänyt sopeutua taas cityelämään hieman vaihtelevalla menestyksellä. V*tutusta on purettu yksinollessa mm. paperiin, jota on silputtu pitkin eteistä ja omistajia on yritetty ärsyttää myös muulla riiviömäisellä käytöksellä. Tänään asfalttipihasta masentunut koiruus pääsi onneksi Leppävaaran metsiköihin ja pellolle kirmailemaan vapaasti ilman typerää hihnaa.

Saatiin myös viesti, että päästään mukaan 17.7. alkavalle Kotikoiran ABC -kurssille Koirakoulu Kontaktiin, joten Laabanilla alkaa muutaman viikon päästä eka "oma harrastus".

6 kommenttia :

 1. 38,5cm! Siis kyllä mä tiesin, että se on iso tosta kilo määrästä, mut et noin iso :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa yllätyttiinkö itekin tuosta :D Luulin että ois kasvanu kesäkuun alusta muutaman sentin mut kasvokin 8!

   Poista
 2. Niin ihania kuvia, ei Laaban jää ihan rääpäleeksi :D Milloin Laabanilla on kaikki rokotukset? Ei malteta täällä Kodan kanssa odottaa, että nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens tiistaina on toinen rokotuskerta eli voitte alkaa tekee kalenteriin tilaa Laabanille :D Täälläkin odotetaan innokkaasti Kodan tapaamista!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!