perjantai 4. toukokuuta 2012

Laaban tuli taloon

Laaban aka Bumtsi Bum Worth One's Salt tuli taloon Pirkkalasta heti vappuhulinoiden jälkeen 2.5. ja on kotiutunut oikein hienosti!


Kaveri on ollut hurjan reipas kokoajan. Öisin on nukkunut makkarissa omalla paikallaan muutamaa pientä inahdusta lukuunottamatta (tai sitten omistajilla on todella hyvät unenlahjat..) ja päivisin leikitään ja kerätään välillä lisää voimia. Ruoka maistuu ja toisinaan täytyy käydä jopa tarkastamassa josko vesikipon viereen olis ilmestyny sitä vaikka jotenkin lisää. Toistaiseksi ei ole tärpäänyt, mutta onhan se hei silti hyvä välillä tarkistaa!Tänään tehtiin tutustumisretki lähimetsään.Tyyppi kipitti hienosti ilman hihnaa perässä ja olin itse kuolla ilosta. Ulkoilun jälkeen olikin otettava reilut päikkärit Väykän, Herra Lihavan, Maurin ja violetin narueläimen kanssa. Markuksen tultua kotiin harjoiteltiin myös hetki ulkona luokse tulemista ja se(kin) meni jo aika hienosti :)

Kokeiltiin myös ekaa kertaa yksin oloa, kun me Markuksen kanssa lähdettiin käymään lähikaupassa. Omistajat tietysti kauhulla odottivat, että kotona venailee pieni kiljukaula, mutta sohvan takaa kömpikin uninen pikkukoira. No, huomenna jatketaan harjoituksia ja koputellaan puuta, että kaikki menee yhtä hienosti myös jatkossa...

2 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit!