perjantai 9. joulukuuta 2011

It's Friday, Friday...Hei vaan! Ehkä maailman surkein erasmus-vaihtari koskaan täällä kirjoittelee kotona perjantai-iltana! Yllättäen noi mun nuoret ja pirteet kämppikset on taas lähdössä ulos, mutta mä en nyt sori vaan jaksa :D Ajattelin nimittäin tokavikan Istanbul-viikonlopun kunniaksi olla huomenna aamulla ajoissa skarppina pystyssä ja lähteä Üsküdariin kuvailee valokauvauksen final projectia varten. Sen jälkeen olis tarkotus mennä Jennin kanssa testaa yks varsin turkkilainen juttu :)

Tänään riensin suoraan koulun jälkeen kaupungille tai oikeastaan Cevahiriin, kun oli tarkotus hoitaa vähän joulujuttuja. Törmäsin siellä ihan sattumalta Jenniin ja Essiin ja jatkoin sitten matkaani vielä Taksimiin. Ei ne jouluhommat hoitunu, mutta itselleni oisin yllättäen löytäny vaikka mitä kivaa! Täällä nimittäin on taas vaihteeksi alkanut alennusmyynnit ja esim. Benettonilta, jossa hinnat muutenkin on Suomen hintoja matalammat, olis irronnut villakangastakkeja kaikkee muutakin jopa 50% alennuksella. Toivottavasti joku ne sieltä käy ostamassa kun ittellä ei nyt just ollu niille millekään tarvetta, sitä yhtä hametta lukuunottamatta...

Poistuin paikalta ennen kun mitään pahempaa ehti tapahtua ja päätin sitten jättää ne jouluhommat vielä hautumaan ja suunnata takaisin eastsidelle. Kaupanhyllyllä iski kauhee masis kun totesin, että illallinen on tänäänkin taas pastaa. Mä niin kaipaan omaa keittiötä, omia astioita, omia kattiloita ja mitä kaikkee muuta siellä onkaan! Tän meidän asunnon ruuanlaittovälineet on nimittäin aika surkeat ja jo pelkkä ajatuskin niillä kokkaamisesta masentaa. Kaiken kruunaa lähikaupan valikoima ja pari päivää sitten hajonnut uuni, jonka takia ruuanlaitto on pystyttävä hoitamaan pelkällä liedellä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!