sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Shotteja ja saksan alkeitaMulla ei ollu lauantaille mitään erikosta ohjelmaa, mutta iltapäivällä Jean ehdotti iltaa Kadiköyssä. No mikäpä ettei! Istuttiin aluksi jossain paikassa X jonka jälkeen Jean halusi, että me mennää maistamaan spicy shotteja Arkaodaan.

Pojat oli vähän väsyneitä perjantai-iltaisen baarireissunsa takia mikä näkyi muun muassa levottomina juttuina. Itse puhuin Jeanille saksaa niin "hyvin", että se nauroi itsensä tärviölle ja luuli mun puhuvan suomea. Sitten innostuttiinkin puhumaan sekaisin suomea, turkkia ja saksaa ja tietenkin opettamaan toisille kaikkia tosi hyödyllisiä ja fiksuja juttuja omalla kielellä. Ja sehän on aina tosi hauskaa - kuten oli koko ilta.

11 kommenttia :

 1. Moi!

  Löydettiin sut, kun etsittiin äsken Istanbulista kertovia blogeja. Ollaan kaks suomalaista vaihtaria Kreikassa, Lesvoksen saarella. Viikon päästä ois tarkotus tulla Istanbuliin ja aateltiin kysyä, josko sulla ois jotain suosituksia, mitä siellä kannattaa nähdä/tehdä? :)

  Meilläkin on vaihtoblogi,
  http://kesamiesjaafrodite.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Pakko tulla tähän väliin sen verran huutelemaan, että vaatetta mukaan, täällä Istanbulissa on kylmä!

  Mitä haluaisitte tehä täällä?

  Anne, teidän ilta kuulostaa hauskalta! Paremmalta, ku ykskään Taksim-ilta haha ;D

  VastaaPoista
 3. Karo, riippuu vähän kuinka kauan meinaatte olla täällä. Jos aikaa ei oo kauheesti niin varmaan itse kävisin Galata-tornissa, Grand bazarissa (ja samalla sinisessä moskeijassa ja/tai Hagia Sofiassa kun ovat siinä lähellä) ja ottaisin vähintään lautan aasian puolelle ja takas jos aikaa/kiinnostusta pidempään risteilyyn Bosporilla ei ole :)

  Jenni, se oli superhauska! Nyt se on viimeistään todistettu, että parhaat illat on aina tälläpuolella Bosporia eikä missään Taksimissa ;)

  VastaaPoista
 4. Näillä näkymin ollaan su-iltapäivästä to-aamuun, eli kolme kokonaista päivää. Tiiätkö tarkemmin niistä Bosborin risteilyistä? Suosittelisitteko ite niitä? :)

  VastaaPoista
 5. Niin joo, mistä alueelta suosittelette otettavan hotellin?

  VastaaPoista
 6. Oon ollu ite vaan yhdellä koulun järkkäämällä risteilyllä Bosporilla, joten en tiedä niiden hintoja, mutta tykkäsin kyllä risteilystä tosi paljon. No sillon oli kyllä aurinkoista ja 20 astetta lämpimämpää kun nyt, mikä varmasti vaikuttaa aika paljon tähän kokemukseen :D Jos sää on hyvä, niin kyllähän joku tunnin reissu on varmasti ihan kiva kokemus, eikä varmasti voi maksaa ihan kauheasti. Henkilökohtasesti oon kyllä tosin sitä mieltä, että "ekakertalainen" saa jo aika paljon irti jo normaalista meno-paluu lauttamatkasta aasian puolelle ja hintaa tälle tulee tosiaaan alle 2€.

  Hotelli kannattaa varmaan ottaa nähtävyyksien läheltä. Tosin jos ovat kovin kalliita niin sitten jostakin metro/raitiovaunureitin varrelta niin liikkuminen on helpompaa :)

  VastaaPoista
 7. Okei, kiitos vinkeistä. Pitää alkaa tutkimaan hotelleja. Varattiin just lennot, ollaan siellään tosiaan su-to. Just itse asiassa aateltiin kans, että ois kiva treffailla ja saada "paikallisilta" vähä vinkkejä. Jos käytäis joku ilta, esim ma, vaikka syömässä ja juhlimassa suomiporukalla? Huomasin, että siellä on tosiaan joku toinenkin suomalainen, jenni (?) nyt vaihdossa ilmeisesti :)

  VastaaPoista
 8. Juu ihmeessä! Juteltiin just Jennin kanssa että meille kävis ti tai ke, mutta ehkä tiistai on kivempi jos lähdette kerta torstaina pois :)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Meille kävis klo 19 ja ajateltiin että sopiva paikka tavata vois olla Taksim-aukion patsas, eli se ainoa patsas joka sieltä löytyy :) Sinne on helppo löytää ja pääsette esim suoraan metrolla.

  VastaaPoista
 11. Käy hyvin! Nähdäänpä siellä sitten :> Annaks vielä vaikka sun numeron, just in case, jos tulee jtn ongelmia !

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!