keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Bagdat Caddesilla

Hengailtuani tylsistyneenä pari sateista päivää kotona, päätin eilen, että tänään mä lähden kyllä ulos vaikka väkisin. Noin 20 minuutin kävelymatkan päässä meiltä sijaitseva ostoskatu Bagdat Caddesi on aika hyvä tapa huijata itsensä lähtemään kävelylle; ulkoiltua tulee helpostikin pari tuntia ja samalla voi käydä pyörimässä kaupoissa!

Ja ton kadun varrelta löytyy oikeesti melkein kaikki ketjut mitä voi kuvitella tarvitsevansa; on Starbucksia, Burger Kingii, Zaraa, Mangoo, Massimo Duttia, Gapii...oikeestaan vaan H&M puuttuu. Ja jos jotain muuta jää kaipaamaan, niin sen löytää varmasti Taksimista tai jostakin Istanbulin lukuisista ostoskeskuksista. 

Shoppailu on siis tehty aika helpoksi kun lähimmät kaupat löytyy ihan kotinurkilta. Myös hinnat on täällä yleensä hieman edullisempia kuin Suomessa, joten yleensä kaikki ostokset on helppo perustella itselleen joko edullisella hinnalla tai sillä, että sitä vaan ei ois saanu Suomesta niin oli nyt pakko ostaa. Harmi vaan kun tota tavaraa saa tuoda Suomeen sen rajallisen määrän...Kuvistakin voi jo vähän päätellä, että syksy on muuten saapunut ihan oikeesti tännekin. Itse vetäsin tänään pipon päähän ulos lähtiessäni ja paikalliset nyt on käyttäny toppatakkeja jo varmaan yli kuukauden. Sään puolesta tuntuu siis kyllä ihan kun ois Suomessa, mutta kaipa siellä vähän kylmempää ja pimeempää jo on.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!