keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Anne ja nuudelitehdas

Oon koko syksyn ajan halunnut käydä testaamassa meidän kampuksen vieressä olevan Noodle factoryn ja koska pari kaveria päätti mennä sinne tänään lounastauollaan syömään, niin päätin itsekin mennä mukaan.
Ruokalista oli tietysti turkiksi ja loppujen lopuksi siinä kävi niin, että mun ja Jeanin ruuat tuli sitten ilman sitä itse nuudelia. Muuten ruoka oli aika jees ja ehkä joutuu vielä ennen lähtöä käydä uudestaan.

Täällä monilla ravintoloilla on muuten kotiinkuljetuspalvelu ja tiskiltä voikin yleensä napata mukaansa jääkaapinoveen tollasen kätsyn magneetin, jotta tietää mihin soittaa kun kaapista on ruoka loppu tai ei muuten vaan huvita kokkailla. Voi kun sais tällasii Suomeenkin muuallekin kun pizza/kebab-paikkoihin...

P.S. Kuvissa näkyvä kirkas valo on nimeltään auringonpaiste ja siitä on tänään ja eilen saatu nauttia pilvettömän taivaan takia. Ihanaa!

2 kommenttia :

  1. Magneettejakin parempi on yemeksepeti.com. ei tarvii edes soittaa, voi vaan verkkoshoppailla ruokaa :D

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa mua valistettiin tosta osotteesta heti toisena päivänä kun tulin tänne, mutta kertaakaan ei oo tullu vielä käytettyä :D Ehkä ihan hyvä...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!