keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Puistossa ilta viilenee

Viimeyönä meidän asunnossa oli niin kylmä, että ei auttanut muu kun laittaa lisää vaatteita päälle, että pystyi nukkumaan. Tänään sähistiin tuulisessa, sateisessa ja viileässä syyssäässä sen voimin, että huomiseksi on luvattu aurinkoa ja +17 astetta.


Meidän oli tarkoitus mennä käymään Yerebatan sarayssa eli maanalaisessa vesisäiliössä, mutta eipäs se enää ollutkaan auki kun me sinne asti päästiin, joten käppäiltiin sitten Gülhane Parkin läpi takaisin lautalle.


Eikä ollut muuten yhtään huono idea. Kesällä tuo puisto oli täynnä porukkaa, mutta nyt saatiin kävellä aika rauhassa. On muuten uskomattamon kiva ja kaunis paikka!


Vaikka kylmä onkin niin rantsussa ei tarvitse varoa jääkarhua vaan koiraa.


Matkalla vesisäiliölle poikettiin muuten kahville yhteen pubiin. Tarjoilija luonnollisesti kyseli mistäpäin ollaan niinkuin kaikki täällä ulkomaalaisilta kysyy ja innostui kovasti kun kuuli, että oon Suomesta. Kyseinen ravintola on kuulemma Children of Bodomin kitaristin suosikki Istanbulissa ja sisäpiirin tietona kerrottakoon, että jos tyyppi vaan on mestoilla niin sen voi bongata tuolta siinä yhdentoista aikaan aamulla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!